Om os

BYLIVSSELSKABET

- rummene imellem

En ny spiller på banen

Bylivsselskabet er en ny, men slagkraftig aktør, på det snævre, men fremspirende marked for konstruktionen af midlertidige og permanente rum i det københavnske byliv. Etableret på mere end 20 års samlet erfaring, tilbyder vi, i samarbejde med førende entrepenører, og måske byens stærkeste netværk af kulturelle aktører, udvikling af byliv i alle tænkelige sammenhænge.

Bylivsselskabet har på tre mdr. skabt kreative byrum i samarbejde med en perlerække af Københavns mest slagkraftige byudviklingsselskaber.

 

Bylivelsskabet så først officielt dagens lys i slutningen af 2018, men har allerede inden for de første måneders levetid stået for,-og samarbejdet med byudviklingsselskabet NPV A/S, Metroselskabet, KAB og AKB, Områdefornyelsen Sydhavnen, Københavns Kommune, Carlsberg Group, Modern Times Group MTG, Netto og Carlsberg Byen

Bylivsselskabet er altså nystartet, men baseret på mange års erfaring med udvikling af ideer, projektkoordinering, eventafvikling og praktisk byudvikling.

Nuværende projekter

BOXLAND
Carlsberg Gallary

Vores kompetencer har gennem årene været sat i spil ved bl.a. opsætningen og afviklingen af Københavns Karneval, Stop Spild af Mad’s indsats på Roskilde Festival, ved konkret udvikling af byrum og byliv i Carlsberg Byen, på DTU og på Grønttorvet, ved ideudviklingen og gennemførelsen af borgerinddragende erhvervskoncepter i Københavns sydvestkvarter, afvikling af FIFA e-games i Forumhallen, samt, ikke mindst, ved opsætning af flere midlertidige kreative containerbyer.

 

Bylivsselskabets fokus har, ind til nu, været centreret omkring udviklingen af byliv i,

og omkring København, men allerede fra midten af 2019 kommer aktiviteterne til at brede sig ud i landet via samarbejde med nye spændende partnere, virksomheder og kommuner.

Erfaringen er stor, kompetencerne mange, netværket vidt forgrenet, og ambitionerne skyhøje. 

Nye, men altså erfarne, håber vi at blive taget godt imod som ny spiller på banen – en kande kaffe til en snak om visionære planer og konkrete projektideer er vi i hvert fald altid klar på.

 

 

 

Ankersmarket sydhavn
Sydhavnens Gallary og Kunstsalon

 

Pasteursvej 5

1799 København V

Denmark

mail: byliv@bylivsselskabet.dk

BYLIVSSELSKABET 2019

Danske Bank

Reg 3409

Konto 12712308 

IBAN DK1730000012712308

SWIFT DABADKK